31 de jul. 2008

Desconnexions

Portem més d'una setmana sense saber també res de Barcelona, on segurament ja devem ser un més a la família (si ha nascut el Marc), sense saber cap notícia, ni dels pares, ni amics... però suposo que al cap i a la fi tot deu seguir igual. Aquí cada setmana rendeix molt, tot i que els dies són més curts que a casa nostra, fem moltes més coses. O almenys és la sensació que tenim quan sopem...

Una setmana sense internet per diferents circumstàncies, totes elles prou haitianes! La primera és que ha fet una tormenta tropical de tres dies, d'aquelles ben chules. Al matí un sol increíble i a la tarda una pluja que inundava el pati de casa. Un dels dies ens va enganxar fora de casa i vam haver d'estar tres hores esperant al porxo de l'SKDK a que parés una mica. Però un llamp que va caure a l'antena de ràdio ens va acollonir i vam decidir marxar.


Un tormentot al pati

L'altra raó de no tenir internet és que no han pagat la factura, així que han tallat l'aixeta, jijiji. A veure quan baixa algú a Wanamèt (3 hores de temps) per pagar i tornem a estar connectats al món. Després ens han dit que el satèl·lit número 11 s'ha espatllat i que l'han d'anar a arreglar, cosa que ens ha semblat... una excusa? jeje


Les connexions de l'SKDK, internet i la ràdio Tèt Ansanm

He penjat amb la data que tocava tot el que he anat escrivint per al blog, així que avui publico vuit coses!! jijiji Fins aviat!

1 comentari:

pilar cós ha dit...

avui he vist i "sentit" els videos... he localitzat el botó del volum... jajajaja. tormentorra i elvis, els hi he sentit la "veu".
aquí, al monte toro hi ha antenes semblants a les del SKDK i, també, deixen penjades les connexions... una miqueta haitians debem ser, jua!