19 de jul. 2008

Al mal temps bona cara

Han estat quatre dies que ha fet mal temps i no ens hem pogut conectar gens. Un temps que semblava que estiguessim a Londres, una pluja fina no et deixava veure més enllà de 5 metres i et calava si feies dues passes fora del porxo. Però per fi! Ens estaven dient que aquest any encara no havia fet les pluges que calen per les collites. I com diuen aquí, tota la vida depèn de la pluja. No obstant encara segueixen preveient que l'any que ve serà pitjor que enguany respecte les collites... Cal que plogui més per la campanya de l'arròs de novembre!


La casa del veïns, amb aquests dies grisos es veu més trista

Aquests dies, que no hem sortit gaire de casa els hem aprofitat per treballar, dibuixant cuines, lavabos i choukounes. No ens hem dedicat gaire a escriure coses personals, només alguns mails familiars i poca cosa més. El dilluns que ve tenim un parell de reunions importants per parlar de tot el tema de les construccions de les choukounes i del Centre de Formació Professional. Per a les choukounes és tot el treball de cuina i lavabo amb sala de reunions i magatzem, que han de ser un exemple constructiu i de com aprofitar els recursos naturals. Per això hem de parlar amb constructors d'aquí i amb els membres de la plataforma de salut, que seran els que faran formacions en aquest lloc.

Del Centre de Formació Professional hem de parlar sobretot de la guia docent i del Jardí Botànic. De la guia docent nosaltres podem aportar alguna cosa en la disciplina de construcció (finalment seran 4: agricultura, construcció, manualitats i fusta; tot i que la fusta no està clar encara...). Del jardí botànic començarem a treballar a partir de distribuir espais; potser ajudarà el meu PFC... quina ilu! Però ja veurem, encara no tirem coloms a volar ni fem contes de lleteres ;)


El jardí botànic del meu PFC, que potser serveix de base

Però també hem aprofitat per jugar amb les filles de la Shouna, la noia que ens fa el dinar cada dia :)



Aquí fent el burro amb la Malulu.

4 comentaris:

pilar cós ha dit...

ja! barcelona l'hipertecnològica també s'apaga amb les plujes i es fonen les "pias" i es fa malbé a les neveres que sí que tenim.
de fet, a la barcelona de no fa gaire temps, encara cuinavem amb carbó a les cuines econòmiques, teniem vaques a l'estable de davant de casa (al carrer enric granados, entre parís i córcega) i anavem a buscar el cafe, a un bar, els diumenges com un gran extaa!
No fa tant. i no fa tant que feiem les nostres necessitats a la "comuna" i que ens banyavem escalfant l'aigua en olles a la cuina econòmica... l'única cosa és que ja no ens en recordem i sembla que aquests records siguin de somnis d'èpoques medievals... i no, jo mateixa he viscut així... i encara no sóc tant iaiona!
sigueu molt feliços i fins aviat

Anònim ha dit...

Ei! porto dies llegint-vos però encara no havia comentat res. Pel que es pot veure us ho esteu passant molt bé i ja ho teniu tot en marxa.
Per aquí està tot igual, excepte pel Diego, que ja és arquitecte (no se si us ho havien dit), els Spider van empatar el partit de fa dues setmanes i aquest dijous es juga l'últim i definitiu, quina emoció!
Vaja, mai se gaire que dir en aquest tipus de comentaris, així que passeu-ho genial, treballeu molt i fins aviat!

Roux ha dit...

Que be que aneu llegint. Fan més il·lusió els comentaris chorres i del dia a dia que els que no es fan ;) Visca Spider, jijiji I Visca el Diego també!

D'això de les cuines, evidentment que nosaltres estema aprop temporalment que el que estem trobant aquí. Però segons el que ens diuen, aquí encara falta la volontat de canviar i millorar. Per això ens demanen edificacions exemplars, però assequibles. Que tothom pugui veure que amb poc, es pot millorar molt.

Poc a poc...!

Anònim ha dit...

Estic esperant la pròxima entrega del vostre viatge...cada dia miro el blog per saber si ha hagut novetats en els diferents camps en els que esteu treballant..
Aquí a Barcelona tot igual...molta calor, molt estranger i massa feina...però dvendres començo vacances i ja tinc planejat un viatget d'una setmana per visitar una mica el Nord de la península...i així tinc una excusa x anar a veure la Nora..
un bes a tots dos

Enric