8 de set. 2008

Projecte a Dlo Carice

Dia 6 de setembre

Després de totes les vicissituds climàtiques hem pogut, també, avançar una mica amb el projecte a Dlo Carice. I gairebé estem a punt d’acabar tot allò que té a veure amb el ciment. Per fi! Avui hi he anat amb el Sr. Maniquès, l’altre constructor amb qui treballaré en aquest projecte. Ell s’encarregarà de tot el que tingui a veure amb la fusta. Així que avui hem començat amb els encofrats. Tot un art, sobretot tenint en compte que a Karis, la fusta es ven en planxes d’uns 3,5 metres de llarg, però d’amplada irregular, entre 15 i 35 cm. Així doncs, s’han de preparar totes i cada una de les planxes marcant i serrant, a mà, a la mida adequada. I això porta el seu temps. Però ha estat interessant poder participar en alguna tècnica diferent. I anima veure que, com a mínim un dels projectes, avança! Poc a poc, però sense pauses!


El boss Kès reflexionant i les cabres gaudint de la casa



Preparant els encofrats



Aplomant i comentant la jugada

2 comentaris:

pilar cós ha dit...

bon. ja estau apunt de lligar la caseta per dalt!
i ha aguantat els aigüats i el temporal de vent...
Seguim assistint a imatges terribles dels efectes dels huracans a Haití... com pot un país sortir-s'en d'unes catàstrofes així any rera any?
Usa ha ofert ajuda a Cuba, que ha contestat que la millor ajuda en aquests moments és l'aixecament de l'embargament. la Condolezza ha respost que això són figues d'un altre paner, que ni pensar-ho! en fi.
cuideu-vos tot molt i molt.
ànims i no dubteu a demanar el que poguem fer des d'aquí.
una abraçada i segueix feliç

Jorge Raedó ha dit...

A base de huracanes vas a salir un arquitecto de primera! abrazos