26 de juny 2008

Últims preparatius

Després de l'interminable nit de Sant Joan, el temps se'ns tira a sobre! Només falten deu dies per marxar i encara estem pensant què hem de posar a la maleta. O millor encara... ens emportem una maleta? Una motxilla? Un sac? ai... quants dubtes! La veritat és que les carreteres i carrers d'Haití no són molt adequats per anar arrossegant una maleta, però és molt més còmode portar-la que no pas una motxilla. Sobretot si pesa 25 quilos!
És que a més de la roba i efectes personals típics d'un viatge al tròpic, portem material de dibuix i escriptura, plànols del projecte, ordinador, llibres... En fi, tot el necessari per posar en marxa un projecte d'aquestes característiques. Sense oblidar tota la farmaciola i encàrrecs per vàries persones i organitzacions d'allà. Així que, a més de cooperants, ens convertim en improvisats missatgers i transportistes.
Molta gent m'ha preguntat sobre les vacunes i on anar, perquè Drassanes, com sempre, està col·lapsat. Aquest any hem anat al centre de sanitat exterior del carrer Bergara, on ens van donar hora per (només!) dues setmanes més tard. Ens van atendre francament be, explicant-nos tots els detalls, receptes, temps, etc.

Deixo el contacte, però també pot anar bé consultar la web del Ministeri de Sanitat: http://www.msc.es/profesionales/saludPublica/sanidadExterior/salud/centrosvacu.htm

Sanidad Exterior
C/ Bergara, 12 (Edificio Bergara)
08002 - Barcelona
Teléfono: 93 - 520.96.63