7 de juny 2008

PFC - 1 - Haití i emplaçament

Per fi, començo a publicar les làmines del meu PFC, de dues en dues, així no ompliré tant! El Projecte Final de Carrera és el Centre de Formació Professional de Karis, on s'impartiran ensenyances sobre construcció i naturalesa. El projecte acadèmic, que va sortir d'un projecte real es converteix un altre cop en real!

Podeu clicar a les imatges per fer-les més grans ;)

En aquestes dues làmines explico l'emplaçament, des del més general d'Haití fins a les fotos del terreny on s'implantarà el projecte.




La primera làmina conté un estudi i descripció del país, Haití. L'estudi està fet des del punt de vista històric, econòmic, social i climàtic. A l'esquerra, fotografies de diferents llocs d'Haití. Cal destacar la fotografia de la frontera amb República Dominicana, que demostra la diferència de polítiques mediambientals dels dos països.

La segona làmina és un estudi dels voltants del poble, la relació amb les ciutats properes i on s'ubica exactament el projecte. També explico què és l'SKDK (Centre per a la Cultura i el Desenvolupament de Karis, sigles en créole) i d'on surt el projecte del Centre de Formació Professional de Karis: del pla estratègic de desenvolupament que s'ha realitzat els últims anys al poble. A la dreta, diferents fotografies sobre activitats econòmiques del poble, construccions tradicionals i construccions actuals, la majoraia inacabades per falta de pressupost.