26 de maig 2008

La subvenció


Per fi, després de 10 dies d'espera, avui al matí ha arribat la carta del CCD, explicant que aquesta entitat (Centre de Cooperació per al Desenvolupament) "ha resolt assignar un ajut al projecte Estudi per la viabilitat d'un PFC de cooperació a Karis, Haití".

així que avui comença, oficialment, el projecte de cooperació ESFA-SKDK2008.

M'agradaria destacar la campanya del 0,7%, no només perquè ho demani el CCD, sinó perquè com més gent col·labori millor. Aquesta campanya és la que permet que la UPC pugui finançar una part de molts projectes de cooperació, tant al Nord com al Sud. D'on surten aquests diners?

Doncs els estudiants podem donar 5€ més, a part de la matrícula, que van a parar a aquest fons. Durant les vuit matrícules que he fet fins ara a la UPC, no m'he cansat de dir-ho, i encara em trobo gent que no sap que marcar la casella al costat de la de l'univers serveix per a la campanya 0,7%.

Els professors i PAS, en definitiva aquells que tinguin un sou de la UPC, tenen la oportunitat de donar un 0,7 d'aquest sou. Així doncs, tampoc va malament comunicar a tots aquells que vulguin participar que tenen aquesta possibilitat; cosa que no sé si passa gaire... A vegades la campanya del 0,7% es basa massa en cartells i, com a molt, el boca a boca.

Espero que cada cop més hi hagi més estudiants que marquin la casella, i més professors i PAS dónin part del seu sou!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo sempre donava el 0,7%!

Anònim ha dit...

si! És magnífic saber que tant poquet serveix per coses així